De definitieve gids voor laser ontharing

Chantal Bles is verantwoordelijk voor een styling aangaande televisie produkties en fashion shoots vanwege glossy...

Ik heb een getinte huid. Kan zijn permanente ontharing via middel met laser voor mij geoorloofd? Indien je een donkere huid hebt mag de laserbehandeling minder doelmatig bestaan. Dit komt doordat daar meer pigment in de huid zit vervolgens voor lieden betreffende een lichtere huid. Dit pigment neemt de kracht over een laserflitsen op, waardoor er te gering sterkte in de haarzakjes terug komt.

Ik heb na mijn laserbehandeling toch alsnog haargroei op het behandelde gebied. Hoe kan dat? Hoofdharen hebben ieder ons groeicyclus welke ze doorlopen. Wanneer de hoofdhaar volgroeid is en dus via de huid naar behalve komt, kan zijn deze te veven betreffende laserflitsen. Indien ons haar alsnog druk kan zijn betreffende groeien, of wanneer het haarzakje in een rustfase zit, mag een lichtflits niet perfect bestaan werk doen.

SHR laserontharing is een nieuwe ontharingsmethode die is uitgevoerd via medicament van ons bewegingsmethode. Het houdt in dat wij met glijdende bewegingen aan de behandelzone heen gaan. De huid is langzaam verwarmt en de contactkoeling beschermt een epidermis.

Alvorens een verzorging begint zal het toestel zo worden ingesteld dat deze optimaal werkt wegens je huid- en haartype. Vervolgens kan een verzorging beginnen.

De Diodelaser heeft ons koelsysteem het een bovenlaag over de huid beschermt en het prikkelende gevoel betreffende een treatment reduceert. Dit aantal behandelingen varieert, gemiddeld bezit u dan ook 6 tot 8 behandelingen benodigd teneinde dit bestelde uitkomst te bereiken.

Op ons donkere huid zit ons laserbehandeling verder minder goed omdat een deel van de kracht opgenomen is via dit pigment in een huid. Dus is tevens aangeraden om tenminste twee weken vanwege een laserbehandeling niet te zonnen.

Net indien bij de meeste chirurgische ingrepen bestaat het risico van een allergische reactie op een verdovingsvloeistoffen, desinfecteermiddelen of pleisters.

Omdat Fine LaserClinic werkt met de nieuwste apparatuur en verfijnde methodes, bent u dan ook bij Fine LaserClinic in niet bekijk hier zo behandelingen klaar dan voor een andere kliniek.

Het kan door mensen indien onplezierig geraken beleven. Een mate van prikkeling kan zijn deels afhankelijk betreffende een locatie aangaande de laserbehandeling. Zo is dit gebied rond een bikinilijn gevoeliger vervolgens de huid op onderbenen.

Huidtherapie Twente bezit overduidelijk gekozen wegens een Lightsheer diodelaser. De Lightsheer diodelaser is door klinische studies aangewezen mits ons van de meeste effectieve ontharingslasers en is goedgekeurd via de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA voor definitieve haarreductie.

Die kleurverandering is meestal tijdelijk en verdwijnt na verloop over tijd wederom. Indien u last bezit van huidaandoeningen bijvoorbeeld eczeem ofwel ons koortslip, meer info dan kan het door de laserbehandeling verergeren. Succesvol aankomen deze complicaties bij het maar zelden voor.

Het laseren doet in principe nauwelijks pijn, weet zijn er immers bepaalde lichaamsdelen waar een laserbehandeling veelal zodra hetgeen pijnlijker is beleven. Denk hierbij aan de bovenlip, de oksels, de handen en voeten en de intieme segmenten.

Een ieder die hoofdharen heeft op plaatsen daar waar men dat liever ook niet verlangen is, heeft dit probleem aangaande iedere keer doch scheren, harsen of epileren. Dit kost heel wat tijd, heel wat geld en spontane uitjes gaan aanvankelijk door een haarinspectie eerst. Betreffende het verwijderen over overbeharing door medicament van de medische Light Sheer Diode Laser behoort dit definitief tot dit verleden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *